HIBRIDNA PEČ SVEA FLAME

Kaminska peč z elementi čistih linij, omogoča, da se naše peči zlijejo v različnih okoljih. Peč se ponaša z najnovejšo tehnologijo zgorevanja, zaradi česar je zelo učinkovita. Oblika in velikost omogočata enostavno postavitev. Velike steklene površine dajo veliko ognjene svetlobe ter nepozaben pogled na ogenj. Kurišče je obloženo z vermikulitno oblogo za učinkovito zgorevanje. Peč se lahko uporablja za kurjenje na pelete ( zalogovnik pod kuriščem ), katero lahko preko pametnega telefona vklopite na daljavo, zato je še posebno primerna za počitniška stenovanja,vikende ter zidanice ( stanovanje ob vašem prihodu je ogreto ). Ob prihodu domov s preklopom stikala na peči nadaljujete s kurjenjem na drva.

Moč peči 2-8 kW
ZA VEČ INFORMACIJ O PEČI IZPOLNITE SPODNJI OBRAZEC

Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:

Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@dimniki-dimont.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo DIMONT storitveni inženiring d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

Za vsa vprašanja in informacije smo vam na voljo na +386 41 211 353
ali nas obiščite v našem salonu v TPC Murgle, cesta v mestni log 55, Ljubljana