ELIPSE 10 – Svea

Zasnova z elementi čistih linij omogoča, da se naše peči zlijejo v različnih okoljih. Paleta se ponaša z najnovejšo tehnologijo zgorevanja, zaradi česar je zelo učinkovita. Peč je zaradi svoje čiste oblike in kompaktne velikosti zelo enostavna za postavitev.

Ta model je serijsko opremljen z jeklenim zgornjim delom, lahko pa je tudi iz kamna. Velike steklene plošče dajejo veliko ognjeno svetlobo, ki se širi v sobo in impresiven pogled na ogenj. Izgorevalna komora ima rešetko, pladenj za pepel in vermikulitno oblogo za učinkovito izgorevanje.

Dimnezija 50(Š) x 41,5(G) x 163,5(V) cm – 175 kg
Toplotna moč 2 – 8 kW
Učinkovitost pri nazivni toplotni moči do 78%
Premer odprtine za dim ø 15 cm
ZA VEČ INFORMACIJ O PEČI IZPOLNITE SPODNJI OBRAZEC

Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:

Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@dimniki-dimont.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo DIMONT storitveni inženiring d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

Za vsa vprašanja in informacije smo vam na voljo na +386 41 211 353