INQUBIC H BS – Svea

Naši Exclusive1P so zasnovani za sodoben dom. Prihranki prostora in enostavna namestitev se odločijo, če že obstajajo. Naš krožnik je zelo kvaliteten, ročaj je velike trdnosti, saj je še posebej izpostavljen obrabi (odpiranje / zapiranje).

Kamin je v celoti prevlečen z ognjevarnimi izolacijskimi ploščami, stisnjenimi vermikulitom. Z bogatimi izkušnjami na področju oblikovanja, izdelave, prodaje in še posebej, zlasti storitve Svea Flame zagotavlja privlačen izdelek na več načinov. Dali vam bodo prijetno toploto in lepe trenutke ognja!

Exclusive1P se pripravljajo na zunanji zrak.

Dimnezija 70(Š) x 50,7(G) x 117,3(V) cm – 220kg
Toplotna moč 2 – 9 kW
Učinkovitost pri nazivni toplotni moči do 78%
Premer odprtine za dim ø 15 cm
ZA VEČ INFORMACIJ O PEČI IZPOLNITE SPODNJI OBRAZEC

Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:

Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@dimniki-dimont.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo DIMONT storitveni inženiring d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

Za vsa vprašanja in informacije smo vam na voljo na +386 41 211 353